Over uw ervaren antiquair in Oegstgeest

Kom langs bij de Almondehoeve

Precies op de grens van Oegstgeest en Rijnsburg staat in een parkachtige omgeving de Almondehoeve Lifestyle en Antiek. Veel mensen denken bij het woord 'antiek' aan een stoffige winkel. De Almondehoeve is echter een verrassend frisse en sfeervolle zaak. De enorme en unieke collectie bestaat uit oude en antieke meubelen, verlichting, spiegels en decoratieve woonaccessoires. U kunt in de 3000 m² showrooms vol woonideeën inspiratie opdoen voor uw eigen inrichting.

Onze bijzondere antiekwinkel

"Het zijn tijdloze meubelen die niet alleen fraai ogen, maar vooral functioneel moeten zijn," vertelt Eric van der Reijden. "Verder hebben we ook replica-meubelen zoals tafels, dressoirs, zitmeubelen, kasten en trendy items."

 

De vader van Eric begon in 1973 met de verkoop van meubelen vanuit de garage van zijn huis. 'Antiek zonder tierelantijnen' heette de winkel toen, om duidelijk te maken dat er vooral strakke meubelen werden verkocht. Tijdens zijn studie Diergeneeskunde begon Eric een eigen werkplaats in Utrecht, waar hij antieke meubelen restaureerde en aan de antiekwinkel van zijn vader leverde. In 1977 besloten ze hun krachten definitief te bundelen en noemden ze hun zaak de Almondehoeve.

 

In het familiebedrijf werken inmiddels ook zusje Ingrid, voormalig echtgenote Josje en hun zoon Niels. Kwaliteit en liefde voor het vak zijn speerpunten en dat zie je overal in terug.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom inspiratie opdoen in de Almondehoeve of neem direct contact op voor meer informatie.

Bekijk onze collectie
Bel Almondehoeve

Zelf de prachtige collectie van de antiquairs van de Almondehoeve bekijken? Kom langs bij onze antiekwinkel in Oegstgeest!

Kom eens langs