Antieke meubelen kopen in Haarlem en omstreken

Contact

Als u een liefhebber bent van moderne en antieke meubelen, dan is een bezoekje aan de Almondehoeve absoluut een aanrader! U kunt in onze antiek- en lifestylewinkel niet alleen terecht voor de aanwinst van prachtige, tijdloze producten, maar ook voor het restaureren van uw eigen antieke meubelstukken. U bent van harte welkom in onze uitgestrekte showroom met unieke ambiance. De Almondehoeve is in Haarlem en omstreken zonder meer een bekend begrip.

Wat bieden we aan?

We importeren onze producten zowel in Europa als daarbuiten. Hierbij kunt u denken aan landen als Oostenrijk, Duitsland, China, India, Spanje en Engeland. In onze showroom treft u een grote variëteit aan bijzondere, op maat gemaakte meubelen aan. U vindt in ons assortiment onder meer koloniale meubelen en Globe Wernicke-boekenkasten, maar ook bijvoorbeeld geschilderde meubelen. Of u nu op zoek bent naar een replica-schrijfmeubel of een sierlijke spiegel, in onze veelzijdige zaak vindt u het allemaal. Verder zult u in ons rijke aanbod onder andere prachtige beelden ontdekken, zoals houten, religieuze beelden en schilderijen van over de hele wereld. U kijkt bij ons gegarandeerd uw ogen uit! Ook onze antieke klokken, waaronder staande klokken en comtoise klokken, zijn zeer de moeite waard. Daarnaast zijn wij tevens de aangewezen persoon voor de restauratie van uw meubelen. In ons authentieke atelier restaureert onze toprestaurateur met veel liefde en waar vakmanschap uw kostbare meubelen. Heeft u vragen, dan staan we u graag te woord en kunnen we u waardevolle tips geven over het onderhoud van uw antieke meubelen, zodat u nog lang plezier heeft van uw favoriete meubelstukken.

Wilt u meer weten?

Heeft u advies nodig of bent u benieuwd naar onze lifestyle- en antiekcollectie in Haarlem en omgeving? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers delen uw liefde voor eigentijdse en antieke meubelstukken en weten waar ze over spreken. We helpen u dan ook graag zo goed mogelijk verder.

Bel Almondehoeve

Wilt u antieke meubelen kopen in regio Haarlem? Kom eens langs bij de Almondehoeve!

Kom bij ons langs