Ontdek de antieke kast van uw dromen vlak bij Den Haag

Contact

Antieke meubels zorgen voor een bijzondere sfeer in huis. Bent u in de omgeving van Den Haag op zoek naar een antieke kast voor uw woon- of slaapkamer? Kom dan snel eens een kijkje nemen bij de Almondehoeve in Oegstgeest. Onze grote showroom is smaakvol ingericht met een uitgebreide collectie antieke meubels, unieke lifestyleproducten, trendy woonaccessoires en replica's van meubelstukken uit vervlogen tijden. Al vele jaren importeren wij bijzondere tafels, stoelen, kasten en banken uit alle delen van de wereld.

Een antieke kast als blikvanger

U wilt uw woning in Den Haag inrichten met vintage, rustieke, landelijke of antieke meubelstukken die niet iedereen heeft? Misschien hebt u extra kastruimte nodig in de woon- of eetkamer? Kies dan voor een robuust antiek dressoir van teakhout of ga voor zo'n ruime vitrinekast met glazen deurtjes. Ideaal als u een mooi servies heeft dat wel gezien mag worden. Een antieke kast is tijdloos en past perfect in een modern, landelijk of industrieel interieur. Combineer een oude kast eens met een antieke tafel uit dezelfde periode. Bij ons slaagt u zeker, want er is altijd een ruime collectie beschikbaar in de Almondehoeve nabij Den Haag.

Restauratie en onderhoud

Een eikenhouten ladekast uit de vorige eeuw is niet alleen een lust voor het oog, maar u kunt er ook heel veel spullen in opbergen. Die mooie oude boekenkast uit China biedt plaats aan uw complete verzameling boeken. Elke antieke kast in onze showroom is op een vakkundige manier en in eigen beheer gerestaureerd. Zo kunt u er gegarandeerd nog vele jaren van genieten. In de Almondehoeve kunt u tevens terecht voor restauratie van al uw antieke meubels. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bel Almondehoeve

Zoekt u antieke meubelen in de buurt van Den Haag? Kom snel langs bij de Almondehoeve!

Kom gezellig bij ons langs